Uvjeti poslovanja

Informacije in kontaktni podatki
Poduzeče: PRVI PAKETEK, spletna trgovina, Mitja Starič s.p.
Adresa poduzeča: Jakčeva ulica 18, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI61001147
Davčni zavezanec: ne
Matična št.: 6775837000

Podatki o vpisu v register:
ePRS -Poslovni register Slovenije Zaporedna številka vpisa:316-02-00381-2015
Datum vpisa 1.2.2015,
Registrski organ: AJPES, izpostava Ljubljana

Kontaktni podatki:
E-mail: info@majicezatrudnice.com
Spletna stran: www.majicezatrudnice.com

TRR odprt pri: DELAVSKA HRANILNICA d.d
IBAN: SI56 6100 0000 9906 957
SWIFT/BIC: HDELSI22XXX

Sadržaj internet stranice www.Majicezatrudnice.com te svih njenih varijanti je vlasništvo poduzeća PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p, Jakčeva ulica 18, 1000 Ljubljana. Uporabom internet stranice Majicezatrudnice.si korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p, i korisnici  općim uvjetima uređuju također i međusobne obveze prilikom kupnje u internet trgovini Majicezatrudnice.com.
Opći uvjeti sastavljeni su u skladu s važećim slovenskim zakonima.PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p. pridržava pravo na promjenu općih uvjeta na internet stranicama Majicezatrudnice.com bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta za korisnike su obvezujuće.

1. Dostupnost informacija

PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p se obvezuje da će kupcu,  već prije nego li ga na to obvezuje ugovor ili ponuda, osigurati sljedeće informacije:

– a) identitet poduzeća (ime i sjedište poduzeća, broj registra),
– b) kontaktne podatke koji korisniku omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-pošta, telefon),
– c) bitne karakteristike robe,
– d) dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga koja je v ponudi na web mjestu mora biti dostupna u razumnom roku),
– e) uvjete dostave proizvoda ili izvršenja usluge (način, mjesto i rok dostave),
– f) sve cijene moraju biti jasno i nedvoumno određene i vidljivo mora biti prikazano da li već uključuju poreze i troškove prijevoza,
– g) način plaćanja i dostave,
– h) vremensko važenje ponude,
– i) rok u kojem je još moguće odstupiti od ugovora i uvjeti za odstupanje; a također i o tome da li i koliko kupca košta vraćanje proizvoda,
– j) pojašnjenje postupka u slučaju pritužbe, uključujući sve podatke o kontaktnoj osobi ili službi za kontakte s kupcima.
2.Ponuda artikala

Zbog prirode poslovanja putem interneta ponuda u internet trgovini Majicezatrudnice.com često se i brzo ažurira i mijenja.
Cijene vrijede za kupnju putem interneta u slučaju 100 % plaćanja gotovinom ili karticom, odnosno plaćanje predračuna uplatom na TRR.

3. Registracija korisnika

U internet trgovini Majicezatrudnice.com omogućena je kupnja samo registriranim korisnicima. Registrirani korisnici u postupku registracije dostavljaju zahtijevane podatke. Svaki registrirani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik je dužan osigurati da će svojim korisničkim imenom i lozinkom upravljati isključivo sam, odnosno od njega ovlaštena osoba. Svaki korisnik samostalno odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicama Majicezatrudnice.com.

4. Zašita privatnosti

Podaci koje korisnik dostavlja preko obrazaca na stranicama Majicezatrudnice.com ili nekako drugačije (putem e-maila, telefona i dr.), povjerljivi su i tretiraju se u skladu s važećim slovenskim zakonodavstvom. Osobne podatke će Majicezatrudnice.com čuvat i sprječavati njihovu zlouporabu. Osobni podaci bit će korišteni samo za namjene za koje je korisnik dao svoju suglasnost.
Za čuvanje osobnih podataka odgovoran je i korisnik sam i to tako da i sam mora voditi brigu o sigurnosti svojeg korisničkog imena i lozinke.

Podaci korisnika niti u jednom slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama

 5. Narudžba

Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca u internet trgovini Majicezatrudnice.com sklopljen je u trenutku kad ponuditelj pošalje kupcu prvu elektroničku poruku o statusu njegove narudžbe (pod naslovom: narudžba prihvaćena). Od tog trenutka sve cijene i drugi uvjeti fiksirani su i vrijede kako za PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p tako i za kupca.

Kupoprodajni ugovor (t.j. prva elektronička poruka o statusu narudžbe) u elektroničkom je obliku pohranjena na serveru ponuditelja.

6. Načini plaćanja

Ponuditelj omogućuje sljedeće načine plaćanja:

– gotovinom prilikom preuzimanju,
– doznakom na račun upravljača Internet trgovine Majicezatrudnice.com – PRVI PAKETEK,   Mitja Starič s.p. (po predračunu),
– plaćenje preko PAYPAL-a
Ukoliko kupac odabere način plaćanja po predračunu, ponuditelj mu pošalje predračun na elektroničku adresu. Valjanost predračuna je 2 (dva) dana.
Ponuditelj izdaje kupcu račun na trajnom mediju, sa specificiranim troškovima i uputama kako odstupiti od kupnje i proizvode vratiti, ako je to potrebno i moguće.

7. Cijene

Sve cijene su u eurima (EUR) i vezane na državu u koju se pošiljka dostavlja. Sadrže PDV, izuzev ako je izričito napisano drugačije. Za Hrvatsku cijene su informativno prikazane u kunama i obračunate po tečaju Banke Slovenije.

Cijene vrijede u trenutku predaje narudžbe i rok važenja nije unaprijed određen.
Cijene važe u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja, pod gore navedenim uvjetima.

Unatoč iznimnim naporima kako bi osigurali najažurnije i točne podatke, može se dogoditi da je podatak o cijeni pogrešan.
U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena artikla promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuditelj će kupcu omogućiti da odstupi od kupnje i istovremeno ponuditi kupcu rješenje u obostrano zadovoljstvo.

Pridržavamo pravo na raskid kupoprodajnog ugovora u slučaju tehničke greške te ako je u internet trgovini prikazana pogrešna cijena ili fotografija i stranka ne prihvati novu ponudu. Svi nastali troškovi ne idu na teret stranke.

8. Promocijski kod

Promocijski kod je vremenski ograničen i donosi brojne pogodnosti i popuste. Promocijski kod može naći u e-novostima, na koje se možete naručiti i u tom slučaju primati ih na vašoj elektroničkoj adresi.

Promocijski kod je niz znakova i brojeva koje prijavljeni korisnik upiše u prvom koraku internet kupnje. Popust, odnosno pogodnost   vrijedi  odmah

 9. Ograničeno pravo korištenja

Sadržaje internet stranica majicezatrudnice.com posjetitelji mogu koristiti isključivo za osobne i nekomercijalne namjene. Sadržaji su autorsko zaštićeni. Bilo kakvo drugo korištenje, kopiranje, objava i distribucija internet sadržaja ili njihovih pojedinih dijelova je  zabranjena.

 10. Pravo na odstup od kupnje, vraćanje robe

Kupac ima pravo bez navođenja razloga, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot), najkasnije u roku od 15 dana obavijestiti prodavatelja da će vratiti kupljenu robu (na kontaktnu e-adresu ( info@majicezatrudnice.com ).

Vraćeni proizvod mora biti nerabljen, neoštećen, količinsko nepromijenjen i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod obvezno se mora priložiti i kopija originalnog računa. Kupac mora robu vratiti poduzeću u roku od 30 dana nakon pisane obavijesti na adresu: PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p., Jakčeva ulica 18, 1000 Ljubljana, Slovenija – s pripisom Internet prodaja. Troškove vraćanja robe krije kupac.
Kada se prilikom kupnje uzme u obzir promocijski kod, isti se ne smatra za kupnju, vraća se samo uplaćeni iznos.

PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p. vratit će cijelu vrijednost kupnje ili uplaćeni iznos u roku od 8 dana nakon prijema vraćene robe.

PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p. odgovara za stvarne greške kupljenih proizvoda u Internet trgovini majicezatrudnice.com. Kupac podnosi reklamaciju na e-adresu info@majicezatrudnice.com.

Također mora priložiti i originalni račun. PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p će u roku od pet radnih dana nakon pisane obavijesti kupca potvrditi prijem reklamacije i obavijestiti ga o tijeku postupka reklamacije.

11. Ograničenje odgovornosti

PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p ne preuzima odgovornost za eventualne posljedice korištenja internet stranica Majicezatrudnice.com i uključenih sadržaja. Ponuditelj pridržava pravo bilo kada promijeniti sadržaj internet stranica bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost za moguće posljedice tih promjena.
Ponuditelj nastoji prezentirati što točnije i ažurnije informacije, međutim, ne isključuje eventualne greške na stranicama Majicezatrudnice.com u odnosu na cijene, dobavne rokove, opis proizvoda i dr. i za njih ne preuzima odštetnu ili drugu odgovornost. Kupac robe kupljene u internet trgovini Majicezatrudnice.com, ima pravo na vraćanje ili reklamacije. Fotografije artikala su simbolične i možda ne predstavljaju stvarno stanje (boje, materijali i dr.).

 12. Pritužbe i sporovi

Ponuditelj poštuje važeće zakone o zaštiti potrošača. Ponuditelj čini sve napore kako bi ispunio svoju dužnost uspostaviti učinkovit sustav razmatranja pritužbi i odredio je osobu s kojom se, u slučaju poteškoća, kupac može povezati putem telefona ili elektroničke poste. Pritužba se predaje putem e-adrese info@majicezatrudnice.com. Postupak razmatranja tužbe je povjerljiv.

Ponuditelj će u roku od pet radnih dana potvrditi zaprimanje pritužbe, obavijestiti kupca kako dugo će ju razmatrati i redovito ga obavještavati o tijeku postupka.

PDF uvjeti poslovanja si možete skinuti ovdje.

Želimo vam obilje prijatnih i ugodnih kupnji!

Pogodnosti važe od 1.5.2016

***************************************************************************************************************************

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne strani Majicezatrudnice.com

Splošni pogoji spletne strani Majicezatrudnice.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov in pravil dobre prakse za e-poslovanje. Spletna stran je namenjena predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. spletno stran upravlja podjetje PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p, v nadaljevanju ponudnik. Oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec na spletni strani, je uporabnik. Splošni pogoji poslovanja opredeljujejo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Informacija o ponudniku in kontaktni podatki

Ponudnik: PRVI PAKETEK, spletna trgovina, Mitja Starič s.p.
Sedež ponudnika: Jakčeva ulica 18, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI61001147
Davčni zavezanec: ne
Matična št.: 6775837000

Podatki o vpisu v register:

ePRS – Poslovni register Slovenije
Zaporedna številka vpisa:316-02-00381-2015
Datum vpisa 1.2.2015,
Registrski organ: AJPES, izpostava Ljubljana

Kontaktni podatki:
E-mail: info@majicezatrudnice.com
Spletna stran: www.majicezatrudnice.com

TRR odprt pri: DELAVSKA HRANILNICA d.d
IBAN: SI56 6100 0000 9906 957

SWIFT/BIC: HDELSI22XXX

 

Dostopnost informacij

 • Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
 •  identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 •  kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 •  bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 •  dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku v primeru nedostopnosti vam bomo to sporočili),
 •  pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 •  vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 •  način plačila in dostave,
 •  veljavnost ponudbe,
 •  rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
 •  pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Načini plačila

Na spletni strani Majicezatrudnice.com, ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • po predračunu
 • plačilo po povzetju
 • Paypal

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. En izvod te pogodbe se pošlje kupcu preko elektronske pošte, po izvedenem uspešnem naročilu. Dostop do te pogodbe kasneje potrošniku omogoči ponudnik, potrošnik lahko izvod/kopijo te pogodbe naroči preko maila na naslov info@majicezatrudnice.com

Ponudnik nato naročeni izvod pošlje potrošniku po pošti v pisni obliki, ali pa v elektronski obliki na željen mail naslov potrošnika.
Veljavnost ponudbe

Navedene cene na spletni strani veljajo samo ob naročilu preko spletne strani. Cene veljajo pri zgoraj navedenih načinih plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Cene ne vključujejo DDV, ker podjetje PRVI PAKETEK, Mitja Starič s.p. ni davčni zavezanec. Kljub naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.

Postopek naročila

Nakup se izvede preko spletne trgovine http://www.majicezatrudnice.com

Naročilo preko spletne trgovine lahko uporabnik sprovede 24 ur na dan, vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih. Po opravljenem naročilu prejme uporabnik elektronsko potrditev naročila na e-mail naslov, katerega je navedel ob naročilu.

Tehnična sredstva za prepoznavanje in popravo napak pred oddajo naročila

Pred zaključkom in oddajo naročila je uporabniku, v tem primeru kupcu, omogočeno, da:

 • Vidi in pregleda, katere izdelke je izbral in dodal v košarico
 • Vidi in pregleda ceno posameznega izdelka in skupno ceno celotne izbrane količine posameznega izdelka
 • Vidi ceno in količino vseh izbranih izdelkov vključno s ceno dostave
 • Spreminja količino izbranih izdelkov
 • Odstrani izdelke iz košarice
 • Dodaja račun za podjetje
 • Spreminja način plačila

PRVI PAKETEK, spletna trgovina Mitja Starič s.p., kot ponudnik pošlje potrdilo o prejemu naročila na elektronski naslov uporabnika oz kupca, ki ga je ta navedel. Vsa naročila se v elektronski obliki hranijo pri ponudniku.

Stroški dostave

Dostava  je izvedena v roku 2-3 dni po sprejemu naročila, odvisno od časa naročila. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta Pošta Slovenije in podjetje IN TIME d.o.o, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava izdelkov na poljubni naslov na območju Republike Hrvaške, Srbije in Slovenije

Dostava na poljubni domači naslov na območju Republike Hrvaške je izvedena najkasneje v 48 – 72 urah po sprejemu naročila, v kolikor je naročilo sprejeto do 15. ure. Vsa naročila sprejeta po 15. uri bodo odposlana naslednji delovni dan.

Ob sobotah,  nedeljah in praznikih se dostava ne opravlja.

Cena dostave za Hrvaško je 5,00 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljeno blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Cena dostave za Srbijo je 6,00 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljeno blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Cena dostave za Slovenijo 3,50 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljeno blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Dobavni rok

Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni in sicer isti ali naslednji delovni dan – odvisno od časovnega sprejema naročila.

Ponudba izdelkov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba spletne strani http://www.majicezatrudnice.com ažurira in spreminja pogosto in hitro vendar pa zaradi velikega povpraševanja včasih lahko pride do napake in izdelka ni na zalogi, v tem primeru vas bomo obvestili in vam v primeru predplačila vrnili kupnino. Cene so predstavljene kot Redne cene in Akcijske cene. Redne cene so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma uvoznika ali cene, ki jih ponudnik oblikuje sam. Vaša cena je cena, ki velja za nakup preko spleta.

Veljavnost ponudbe, cene in popusti

Cene izdelkov so označene v evrih (EUR). DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV).

Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo od trenutka, ko jih kupec potrdi pri naročilu v spletni trgovini in veljajo do dne objave novega cenika. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila v obojestransko zadovoljstvo.

V spletni trgovini www.majicezatrudnice.com so občasno objavljena gesla oz kuponi, ki prinašajo določene popuste:
• Popusti so lahko izraženi v procentih, določenih zneskih ali kot brezplačni artikli.
• Popusti veljajo le ob pravilni uporabi ter na način, ki je objavljen na naših spletnih straneh.
• Popusti se nikoli ne seštevajo, ker so vedno vezani samo na eno naročilo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in ga v elektronski obliki prejme na svojo elektronsko pošto. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

100% varen nakup, pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga skladno z ZVPot 

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Vsi izdelki kupljeni pri ponudniku www.majicezatrudnice.com so takšne narave, da jih je moč vrniti po pošti. O nameravanem vračilu nas prosimo pisno obvestite in sicer na kontaktni e-mail info@majicezatrudnice.com  Potrošnik mora blago vrniti v 30 dneh od sporočenega namena o odstopu od pogodbe.Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Reklamacije – stvarna napaka

Stvarna napaka

Reklamacijo iz naslova stvarne napake lahko potrošnik uveljavlja za vsak kupljeni izdelek, ki ima garancijo ali garancije nima. Tako lahko potrošnik zaradi napake na izdelku, za katerega je bila dana garancija, uveljavlja pravice iz stvarne napake, enako pa se odloči lahko tudi takrat, ko ne želi uveljavljati garancijo za izdelek, za katerega je bila dana garancija.

Iz naslova stvarne napake lahko potrošnik napako reklamira pri prodajalcu in to v roku 2 mesecev od odkritja stvarne napake, oziroma v roku 2 let, ko je bilo blago prevzeto s strani kupca.

Potrošnik lahko zahteva po lastni izbiri : Odpravo napake, Vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako, Zamenjavo blaga ali Vračilo plačanega zneska

Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Če napaka ni sporna, mora trgovec čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora trgovec v roku 8 dni podati potrošniku pisen odgovor.

Napaka je stvarna:
1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Garancija

Za izdelke na spletni strani veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo.

Komunikacija

Ponudnik lahko v okviru spletne strani in trgovine omogoča tudi prijavo oz. naročilo na elektronske novice in obvestila. Uporabnik se strinja, da ga ponudnik ob prijavi na elektronske novice in obvestila občasno obvešča o novostih na spletni strani in trgovini Prvipaketek.si, o novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudbenik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi.  Za prijavo na novice in obvestila je obvezen vnos veljavnega elektronskega naslova. Po prijavi na elektronske novice in obvestila bo uporabnik prejel elektronsko pošto, s katerim mu bo ponudnik potrdil prijavo na elektronske novice in obvestila. Ponudnik bo uporabniku pošiljal novice in obvestila na elektronski naslov v obsegu in vsebini v skladu s svojo presojo. Uporabnik se lahko od prejema novic in obvestil kadarkoli odjavi, s klikom na povezavo vsebovano na dnu prejete novice oz. obvestila. Prejete novice in obvestila so zgolj informativne narave.

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če se uporabnik s tem strinja. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
• jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila;
• pošiljatelj bo jasno razviden;
• različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne, prav tako bo ponudnik jasno določil pogoje udeležbe v njih;
• jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.
• željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Pritožbe in spori

Ponudnik se bo v primeru morebitnih pritožb trudil vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožba se odda preko emaila info[at]prvipaketek.si Postopek obravnave pritožbe je zaupen, ponudnik pa si bo po svojih najboljših močeh prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor morebitni spori niso rešljivi sporazumno, bo za to pristojno sodišče v Ljubljani.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o proizvodih, ki jih napišejo uporabniki spletne strani. Mnenja in ocene proizvoda so mnenje posameznika in ne nujno stališče uredništva spletnega mesta.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
Ponudnik si prdržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Pravno obvestilo

Spletno mesto http://www.majicezatrudnice.com in objavljene vsebine so last ponudnika oz. je ponudnik imetnik pravic za njihovo uporabo in razpolaganje z njim. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi grafični elementi, slike in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno. Uporabnik navedenih vsebin ne sme spreminjati, kopirati, razmnoževati, ponovno objavljati ali na kakršenkoli drug način širiti brez izrecnega predhodnega dovoljenja ponudnika. Uporabnik je dolžan v okviru dovoljene uporabe vsebin ohraniti vse označbe avtorskih pravic in drugih pravic industrijske lastnine ter morebitna druga obvestila in opozorila.

Blagovne in storitvene znamke ter logotipi (npr. znamka  in logotip ), objavljeni na spletni strani, so last ponudnika oz. je ponudnik imetnik pravic za njihovo uporabo in razpolaganje z njimi. Uporabnik navedenih blagovnih in storitvenih znamk ter logotipov ne sme uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljena ponudnika.

Shranjevanje in reprodukcija pogodbenih določil ali splošnih pogojev

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so na voljo na spletni strani www.majicezatrudnice.com, kjer si jih potrošnikih lahko tudi natisnejo, shranijo, prenesejo in reproducirajo. Povezava do pdf datoteke splošnih pogojev se nahaja tukaj.