Zaštita podataka

PRVI PAKETEK, Mitja starič s.p, se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje korisnik dostavlja preko obrazaca na stranici Majicezatrudnice.com ili nekako drugačije (putem e-maila, telefona i dr.), povjerljivi su i tretiraju se u skladu s važećim slovenskim zakonodavstvom. Osobne podatke ćemo čuvat i sprječavati njihovu zlouporabu. Osobni podaci bit će korišteni samo za namjene za koje je korisnik dao svoju suglasnost.
Za čuvanje osobnih podataka odgovoran je i korisnik sam i to tako da i sam mora voditi brigu o sigurnosti svojeg korisničkog imena i lozinke.

Podaci korisnika niti u jednom slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama.

*****************************************************************************************************************************

Varovanje osebnih podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh www.majicezatrudnice.com ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bomo varovali ter preprečevali njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.